Wat anderen zeggen

"Ik vond het leuk om met de knuffeldieren bezig te zijn want ik ben gek op dieren. Ik was toen ik voor het eerst kwam een beetje zenuwachtig, maar dat ging al gauw weg. Ook vond ik het fijn om met de tafelpoppetjes te laten zien wat er gebeurde in de klas en het na te spelen.”

Youssef (9)

"Mijn dochter liep al een tijdje rond met iets dat te groot was om zelf op te lossen. Door een aantal sessies bij Belle lukte het om duidelijker te krijgen wat ze allemaal voelde. Ze ging daar altijd met plezier heen en genoot van de aandacht en ruimte die ze van Belle kreeg. Ook hebben ze samen aan praktische oplossingen gewerkt die mijn dochter kunnen steunen wanneer ze dit thema tegenkomt in het dagelijkse leven. Belle is sensitief en kan bijzonder goed afstemmen op kinderen. Mijn dochter kwam soms ontzettend opgelucht van een sessie terug, alsof er een hele last van haar kleine schouders was afgevallen, zo zat ze een keer na een sessie zingend achterop de fiets in de regen. Ook merk ik dat ze nog beter heeft geleerd om aan te geven wat ze voelt en wat haar eventueel dwars zit. Heel waardevol!"

Esther

"Ze luistert goed en het is fijn om bij haar je hart te luchten"

Sara (10)

"Bij Belle voel je je meteen op je gemak omdat ze zo oprecht en geïnteresseerd is. Ze vindt niets gek en heeft mij al meerdere keren begeleid. Nadat je met Belle hebt gepraat voel je je meteen lichter maar ook dat er zoveel meer mogelijk is. Belle gelooft in jou nog voordat je dat zelf doet. Oordeelloos luisteren en mij benaderen met zachte kracht hebben mij goed gedaan. Belle, ik kom zeker nog bij jou terug."

Loes (37)

"Ik moet wel tegen twee of drie rupsen kunnen als ik vlinders wil leren kennen", zei de roos, "het schijnt zo mooi te zijn. En wat betreft de grote beesten ben ik niet bang, ik heb mijn klauwen."  -

Le Petit Prince, Antoine de Saint-Exupéry