Werkwijze

Een kennismaking, een oriënterend telefoongesprek is vrijblijvend en kosteloos (duur: max. 15 minuten). Voel je dus vrij contact met mij op te nemen om te kijken of dit wat is voor jouw kind en even te overleggen.

Het is voor mij belangrijk dat wanneer ouders hun kind aanmelden dit iets is dat het kind zelf echt wil, om te voorkomen dat het kind emotioneel hard gaat werken voor iets waar de ouders meer last van hebben dan het kind. Ik werk met ouders samen ten behoeve van het kind en zijn of haar ontwikkeling. We kunnen dit uiteraard voorafgaand aan een intake samen verkennen in een oriënterend gesprek.

Wanneer je er uit bent/jullie er uit zijn en graag een afspraak willen inplannen, start het traject met een intake om de hulpvraag door te spreken en het doel te bepalen. Dit is samen met kind.

Daarop volgen een aantal sessies waarbij ik alleen met het kind werk. Vaak zijn er zo'n 6 sessies nodig; soms minder, soms iets meer.

Een tussentijdse evaluatie met alleen ouder(s) is aan te raden om vooruitgang te bespreken en zo nodig koers bij te stellen.

Een eindevaluatie met ouder(s) (en kind, desgewenst) is een fijne manier om het traject af te ronden. Hierin bespreken we wat er is bereikt en hoe kind of jongere en ouder(s) verder kunnen bouwen daarop.

Tarieven

Een oriënterend gesprek is kosteloos.

 

  • Intake, sessies, evaluaties van 60 tot 75 min:

Euro 70

 

  • Telefonische (tussen-of-eind) evaluatie van 30 min:

Euro 35

 

Facturering verloopt via het Kindercoachcollectief waarbij ik ben aangesloten.

De maan is een donker hemellichaam, maar wanneer de zon op haar schijnt zie je alle kraters, alle diepte, alles wat daar te ontdekken valt.

Zo is het ook met jou. Laten we samen een lichtje laten schijnen op jouw donker en ontdekken wat ontdekt wil worden. Licht en donker werken samen, bijna als een spel. Beiden maken je heel.

Dat wat misschien is weggestopt omdat het pijn doet, wat je bang of onzeker maakt en voor verkramping zorgt, kunnen we in alle rust in het licht brengen. Daardoor kan er meer ontspanning en evenwicht ontstaan.

Ik zie coaching dus als een soort ontdekkingsreis die gaat over de balans tussen 'licht' en 'donker'. Een lichtspel.

maan_lichtspelcoaching