Jongeren

Voel jij je soms vastzitten? Heb je een situatie waar je je geen raad mee weet? Of heb je misschien last van bepaalde gevoelens of gedragingen waar je wel wat extra steun bij kunt gebruiken?

Ik ben er voor jou!

Wanneer ik jou coach kijk ik een aantal sessies samen met je naar jouw hulpvraag en doel, en hoe jij dat kunt bereiken waardoor je weer het gevoel hebt dat het 'lekker gaat'.

Ik luister naar jouw verhaal en ik kan vaak heel goed zien wat er speelt. Ik praat dan wat met je, en doe oefeningen met je die je kunnen helpen. Ik luister aandachtig naar wat je vertelt (en niet vertelt) en ga in de coaching uit van jouw behoeftes. Samen kijken we dan naar wat er nodig is om meer balans te vinden.

Wat je me vertelt behandel ik natuurlijk vertrouwelijk, het blijft tussen ons. Het is jouw verhaal. Jij kiest wat je deelt.

Lichtspelcoaching_avondzon_zee
Lichtspel_planten_Belle_coach

Iedereen loopt af en toe vast, dan is het fijn als er iemand met je mee kijkt en denkt en je laat zien hoe je verder kunt gaan, dat geeft lucht en ruimte. Er zijn zoveel talenten en krachtbronnen in ieder mens aanwezig. Ik laat jou de jouwen graag zien.

Soms vergeten we even waartoe we allemaal in staat zijn. Net als een plant heb jij ook de juiste voeding en licht nodig, en de juiste potgrond als het ware. Laten we eens kijken naar wat we kunnen inzetten voor jou zodat je jezelf weer voelt.

Ik heb vroeger zelf geworsteld met moeilijkheden en rotgevoelens en wilde dat er toen voor mij een jongerencoach was geweest. Het helpt wanneer je je laat helpen. Je leert jezelf beter kennen en ook hoe je jezelf kunt bijsturen.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op om te kijken of dit is wat je wilt.

"Mensen hebben sterren die niet hetzelfde zijn. Jij, jij zult sterren hebben die niemand anders heeft."

 

Antoine de Saint-Exupéry.